Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Hack_Shieldem

Dranzer1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem metina na pl'u wiem że to sie non stop powtarza ale nie moge znaleść rozwiazania szukałem na forach i robiłem co kazali i nie dziala .

Gdy włączam metina i pozniej sie laduje w dolnym prawym rogu hack shiel gdy sie zaladuje wyskakuje START_SERVICE_ERROR(errorCode=204) .

Próbowałem reinstalowac nic nie dawalo zrobilem to z 6 razy , wziełem od typa metina bo mu dziala i nie wiem dlaczego cos mi sie paczowalo w tym metinie i znow to wyskakiwalo probowalem odpalic za pomoca administatora i nic ;/ . Pomocy mam nadzieje ze ktoś mi pomoze rozwiazac ten problem z gory dzieki ! :)

Opublikowano

error =204 występuje wtedy gdy HS nie może zostać poprawnie
zainstalowany/uruchomiony z powodu ograniczonych uprawnień (ograniczenia
mogą być spowodowane np przez antywirus Avast, który ma kłopoty ze
zgodnością z Hackshield Ahnlabs).

Spróbuj najpierw dodać/zaktualizować wyjątki w antywirusie, którego
używasz. Jeśli to nie zadziała, odinstaluj klienta grę następnie
koniecznie usuń folder Metin2PL i zainstaluj grę ponownie.

Opublikowano

TO nie pomaga , tylko zalezy od internetu chyba ze masz dobry moj kolega ma 10 mb/s i raz mu sie wlaczy a raz wlasnie taki blad a mi to sie caly czas pokazuje ;( lepiej pograc w nexanity ;)

zukh.png

Opublikowano

Może w windows'owym firewall'u niechcący nacisnąłeś żeby blokowało proces ...a może kiedys majsterkowałeś coś z blokowaniem HackShielda...od dawna to się dzieje? Może spróbuj przywrócić system w ostateczności format.

Opublikowano

Mam pytanie. Czy ten problem występował u Ciebie wcześniej czy raczej nie?

Jeżeli grałeś normalnie przed błędem najlepiej będzie wyczyścić rejestry + dysk też można.

Reinstall Clienta + Zainstaluj na inną partycje np. D Sprawdź czy jest jakiś efekt.

Ewentualnie nie wiem może być to też spowodowane np. brakiem NetFrameworka (Pewny nie jestem)

Dlatego pobierz sobie na wszelki wypadek wersje 3.5 , 4.0 , 4.5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...